Blogglistenhits

mandag 9. september 2024

Høsthelg på Finnskogen!



Høsthelg på Finnskogen?
Tid for å nyte en avslappende høsthelg på Finnskogen?
Den klare, friske luften og tanke opp vakre naturopplevelser. 
Sjarmerende tømmerhytte til leie, rett utenfor Kongsvinger.
Les mer på linken her. 

Ønsker deg som er innom en varm og solrik høstdag!

klem



søndag 8. september 2024

Boktips - En varsles kamp - Musas kamp mot Goliat



Boktips - En varslers kamp - Musas kamp mot Goliat!
Dette er boken som er en dokumentar om en varsling av kriminalitet fra virkeligheten. Gro Ødegård, regnskapsansvarlig ved en marina avdekker mislighold på arbeidsplassen. Hennes historie viser skremmende forhold ved vårt politi og rettsvesen.

Dette er boken for alle som er opptatt av rettferdighet i samfunnet. Hvordan er det mulig å miste jobben og ende opp å bli siktet i en straffesak? Boken setter søkelys på rettssikkert. Vårt rettssystem skal jo være slik at de som er satt til å håndheve våre lover og sørge for rettssikkerhet, altså politi, advokater og dommere må ha en objektiv rolle og være upartisk. For å avdekke kriminalitet og svindel, må det være rettssikkerhet rundt de som har mot til å varsle! Denne boken er en viktig dokumentar for alle som er opptatt av rettssikkerhet for alle i samfunnet! Den perfekte gaven til politikere, politi, advokater og dommere.

Opplever du urett i rettssystemet, skriv en bok. Opplever du at advokat eller dommer gjør en kritikkverdig jobb ved å ikke være objektiv og være partisk, klag advokaten inn til Advokatklageordningen her og klag dommeren inn til Tilsynsutvalget for dommere her. Det er kostnadsfritt å klage inn og trengs kun et par setninger. Hvis alle som opplevde kritikkverdige forhold klagde dette inn, vil kanskje de aktuelle organer ta ansvar?  Det er viktig å dokumentere urett, slik at vi sammen kan få et rettssystem som er til det beste for alle.

Boken kan bestilles her

God lesning 



 

blogger templates | Make Money Online