Blogglistenhits

torsdag 27. juni 2024

Drømmer du om hytte i Vassfaret?


Drømmer du om egen hytte i Vassfaret i Flå i Hallingdal? Da er kanskje denne unike hytta noe for deg? Flott hytte rett ved fjellet Turufell - midt i hjerte av Vassfaret! Bilvei helt fram. Les mer på Finn her.

Solrik hytte med over 3 mål tomt og høyt under taket selges. Fantastisk natur, sommer nærhet til fiskevann og høsten har bær rundt hytteveggen. Kort vei til fjellturer året rundt med fine stier og langrennsspor. Les mer på Finn her.


Utsikt til fjellet på alle kanter. Unik plassering rett ved Veneli fjellet.
Flotte turløyper for langrenns turer i magisk fjellområder. Helårshytte for deg som trives nærhet til naturen. Peis gir god varme og kos på kjølige dager. Takhøyde på 4 meter gir ekstra romfølelse. En lys hytte med fine vinduer i alle rom. Stor hems gir ekstra plass til overnattingsgjester. Håndmalte dører med dyremotiv malt av kunstner. Stedet for å finne roen og tanke opp energi – frisk luft, stillhet og naturopplevelser. For mer info, se Finn her.

Velkommen til Vassfaret!



 





søndag 16. juni 2024

Sommerferie i hjertet av Finnskogen!



Velkommen til sommerferie i hjertet av Finnskogen! Magisk tømmerhytte rett ved vakre Homsjøen til leie. Like utenfor Kongsvinger. Ta kontakt på PM eller les mer på Finn.



Homsjøen ligger like utenfor Kongsvinger. Her kan du nyte skogens ro ved et stille vann. Er du glad i å fiske, kan du her kanskje få abbor, ørret eller gjedde på kroken. Eller bare ligge på brygga og høre på endene som plasker i vannet.



Her kan du nyte magisk natur med urskog, vakre sommerblomster, markjordbær og bringebær. Frisk og ren skogsluft gjør godt for kropp og sjel.



Velkommen til vakre Valeluna ved Homsjøen! Dette er stedet for deg som vil finne roen og hente inspirasjon fra den uberørte naturen i Finnskogen!

Sommerklem fra Siv







torsdag 6. juni 2024

Kjøkkenhagen




Her er boken for deg som drømmer om å lage din egen kjøkkenhage, enten hjemme eller på hytta. Boken er skrevet av Hanne Slyngstad-Hægeland i samarbeid med gartner Henriette Solum Pettersen. En informativ bok om plantene i kjøkkenhagen, dyrkingstabeller, urter, gjødsel, sjekklister, smart hagekalender og om skade-og nyttedyr. Boken er rikt illustrert. En perfekt bok å gi i gave til den som lengter etter å lage sin egen kjøkkenhage. Les mer om boken her. 

Sommerklem fra Siv










 

blogger templates | Make Money Online