Blogglistenhits

onsdag 16. oktober 2013

Omtale i TARA


Jeg har i samarbeid med journalist Halldor Hustadnes skrevet en bok om demens som kom ut på Kagge Forlag nå i oktober! Boken forteller historier om hvordan det er å leve med en dement i familien, råd om sykdommen, hvem som for demens, symptomer på demens, hjelpemidler, helsetilbud, kosthold og økonomi. Boken har også en egen Facebook side som du finner her, Boken finnes i bokhandelen eller du kan bestille den på nett her. I siste nummer av TARA kan du lese om TV-aksjonen som er viet til demenssaken og der har boken min fått en fin omtale:-) Kanskje du kjenner noen som har en dement i sin familie?

klem

3 kommentarer:

 1. Så rart, man forbinder noen med visse ting. Tenkte at interiør osv var din hoved interesse. Så kommer du med bok om dimens. Flott! Det er et tem som berører mange. Vi har vel alle en eller annen i familien eller vennekretsen som er plaget av dette. Min mor sa alltid at det ikke var så farlig at kroppen ble gammel og skrøpelig bare hodet var friskt. Hun ble 93. Håper jeg får være slik som hun var da hun var 93. Det ville jeg sett på som en velsignelse. Gratulere med fullført bredde og ny bok.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelig hilsen. Min interiørblogg er min lille verden der jeg henter energi til andre oppgave i livet...slik som å skrive denne boken om demens samt studere ernæring. klem Siv

   Slett
 2. Så flott at du har fått omtale også i Tara!
  Jeg snakker om boken din til alle, og sier at enhver storfamilie burde ha et eksemplar. En meget viktig bok!
  Både min mann og jeg har lest boken, jeg har jo også kommet med noen råd om farger i den, og nå kjøpte også min venninne et eksemplar.
  Lykke til! God helg ønskes av Tove

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online