Blogglistenhits

torsdag 7. april 2011

Nostalgisk blikkfang

Jeg er svak for motiver i blått og da jeg fant denne søte krukken på Plantasjen sist uke, ble den raskt med hjem. Den har et nostalgisk og vakkert motiv med blå blomster og en grå kant. Den passer perfekt på min terrasse sammen med kopp og vannkanne i sink. Den supersøte krukken finnes i forskjellige størrelser. Den er også vakker ved inngangsdøren og passer like godt inne som ute. En perfekt sommergave til venninne og mor/svigermor samt vertinnegave. Den vakre krukken blir et nostalgisk blikkfang på min terrasse i sommer. Akkurat nå er den fylt opp med vakre blå perleblomster og etter hvert bytter jeg ut med andre søte blå sommerblomster. Fargen blå gir god energi som gir meg ro og inspirasjon.

Klem

5 kommentarer:

 1. Hei!
  Jeg har blitt "hekta på blått" igjen etter en lang runde innom grønt, turkis, lys rosa, jordfarger osv osv...men nå er det blått for alle penga...nesten! Man blir litt flinkere til å moderere seg med åra og finne en balanse mellom fargeelementene i interiøret.
  Det er iallefall ikke noe problem hos deg! :)
  Nydelig den potta altså! Jeg har sett den på Plantasjen, men du har satt sammen en vakker kombinasjon med sink og den enkle kransen...og det gjør susen. Flott! Og helt enig med deg i at blått er en rogivende og harmonisk farge. Ikke for påtrengende liksom...Nei, nå roter jeg meg visst helt bort her! Fikk nesten sommerfølelse! ;)

  Ha ei riktig fin helg da!
  Klem
  June
  Nostalgi & Skriverier

  SvarSlett
 2. Hei. Den potta fra Plantasjen var utrolig delikat og sommerslig...hele sammensetningen var fin....Jeg evner ikke slikt, men det er kjekt å se på de som gjør.

  Ha en fin fin vårhelg...

  SvarSlett
 3. Siden jeg er veldig begeistret for kombinasjonen blått og hvitt, tror jeg sannelig det må bli en tur til Plantasjen.

  Tusen takk for tipset.

  Klem

  SvarSlett
 4. Hittade din fina blogg här :) Tiattr in fler gånger så jag la mig som följare. ha de gott från Marias Hörna

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online