Blogglistenhits

onsdag 6. april 2011

Jamie Oliver Mort

Urter er nydelig både som ekstra smak i maten og i hjemmelaget te. Jeg bruker urter hver dag og duften av urter gir ekstra god energi på kjøkkenet. Jamie Oliver er en kreativ fyr som både lager spennende oppskrifter samt brenner for økologisk mat. Han har også designet kjøkkenredskaper samt servise. Jeg trengte en mort og falt for denne fra Jamie Oliver som selges hos Bohus til en ok pris. Det turkise serviset hans er på min ønskeliste og spesielt de nostalgiske muggene og krusene. Se oversikt over hans produkter her. Mine urter står i sinkpotter fra Ikea i en hvit liten søt kasse fra Kremmerhuset. Ved siden av står en hvit nettingholder for tørkerullen fra Himmelrommet som passer min landlige stil. Har du kanskje prøvd urtepottene fra Jamie Oliver? Takknemlig for tips til oppbevaring av urter på kjøkkenbenken!

Klem

7 kommentarer:

 1. Herleg med urt på benken og ikkje minst i maten..
  Men syns dei visnar litt for raskt!
  I kveld skal eg så karsefrø :-)

  Ha ein fin kveld!

  SvarSlett
 2. Plant kjøpeurter om når du får dem i hus så varer de lenge, Sigrid! Hilse "Bursdagsbarnet" :)

  SvarSlett
 3. Herlig med urter, og det er et praktisk redskap du har.

  Klem

  SvarSlett
 4. Jeg liker også Olivers ting, og det turkise serviset har jeg sett på før. Skjønner godt at du ønsker deg det! ;-)

  Har ingen gode tips til urter på kjøkkenbenken, men håper du får noen jeg kan snappe. Det eneste jeg vet er at en morter er et must!

  SvarSlett
 5. Ja ikke til de friske urtene altså! ;-)

  SvarSlett
 6. Hei! For en flott blogg du har:-) Enig i at en morter er et supert redskap. Tips til urtene: de trenger enormt mye vann og godt med lys. Vann dem hver dag, men pass på at det ikke blir stående vann i skålen hele tiden. Da råtner røttene. Selv om de trenger mye lys, må du beskytte dem mot direkte sollys som kommer gjennom vinduet. Når en høster urtene er det lurt å la den nedeste delen av stilken stå igjen med et par bladfester og ikke kutte planten helt ned til roten. Det vil komme nye skudd fra det bladfestet som står igjen. Ha en fortsatt fin kveld:-)

  SvarSlett
 7. I agree. Herbs are the best medicine too

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online