Blogglistenhits

fredag 8. oktober 2010

Værstasjon i sink

Jeg er svak for alt som er laget av sink. Det gir meg en nostalgisk og romantisk feeling. Sink er også vakre blikkfang, både ute og inne. Falt pladask for denne morsomme værstasjonen som du kan få kjøpt hos den søte nettbutikken Kalimera. De har alt fra røkelse til steiner og Feng Shui samt skilt og engler. Værstasjonen passer like godt på kjøkkenet som på terrassen. En morsom gave til små og store anledninger. Den har målene 18x30 og koster kun 98,- . Dette er jo en super gave! Tror jeg skal føre opp denne søte værstasjonen på min julegaveliste. Er takknemlig for tips til andre typer værstasjoner.

Høstklem

6 kommentarer:

 1. Den har jeg liggende som kommende gave til pappaen min. Den tror jeg han synes er morsom, han liker alt med en humoristisk undertone. I tillegg er den jo søt, så hvis min far vil henge den opp på hytta så kan min mor like den :)

  SvarSlett
 2. vet ikke om så mange værstasjoner, men denne er helt klart favoritt hos meg :D
  ha en fin dag /myr

  SvarSlett
 3. Har kjøpt denne til svigerfar,skal sendes i posten idag. Har også fått den i gave selv.
  Kjempefin.

  SvarSlett
 4. En slik kommer nok enten på min egen huskeliste, eller som gave til andre.

  Takk for supert tips.

  Klem

  SvarSlett
 5. Hei! Denne værstasjonen er både dekorativ og artig. Selger den selv i min nettbutikk. Har også 2 andre varianter, se her: http://www.boligfryd.no/kategori.php?kategori=10
  Ha en fortsatt fin søndag!
  Mvh Mona :)

  SvarSlett
 6. Den var jo rett og slett nydelig da! Og festlig ikke minst ;)

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online