Blogglistenhits

fredag 15. januar 2010

Sengegavl

I løpet av sommeren i år blir vi kanskje ferdig med 2. etasje og det vil si nytt rom til minstejenta, mediarom, baderom og soverom. I det nye soverommet kunne jeg gjerne tenke en seng med en sengegavl som denne på bildet her som kommer fra Impressionen som selger lekre sengetøy. Sengegavlen ser ut som den kommer fra en gammel sofa. Jeg likte den myke formen og den romantiske stilen. Jeg tror kanskje jeg ville ha valgt et mønstret stoff i duse rosatoner. Har noen dere forslag til romantisk og nostalgisk sengegavl? Det hadde vært morsomt å laget dette selv og fått min personlige stil. Det hvitmalte gulvet i dette soverommet likte jeg også veldig godt. Tapet på en fondvegg drømmer jeg også om...

Vinterklem

6 kommentarer:

 1. Hei :)
  Sengegavl er kjempefint! Eg har tenkt å lage ein sjølv til vårt soverom, men har ikkje komt i gang (med det heller)... :)

  God helg :)

  Klem M :)

  SvarSlett
 2. Så lekkert .. skjønner godt du har lyst på en slik sengegavl :o)
  Det er nok ikke umulig å lage selv heller .. men jeg er nok ikke den rette til det :o)

  Ha ei flott helg - klem!

  SvarSlett
 3. Nydelig alt sammen.....kjøp en sponplate og skjær ut i form du vil ha...og litt skumgummi og et stoff du liker:)voila = sengegavel:)
  kos deg
  goKlemmer

  SvarSlett
 4. Gavelen var rå lekker, skjønner godt at du kunne tenke deg den. du får være på utkikk på Finn.no, der er det jo mye rart å få tak i.
  Ha en strålende helg.
  Kristin

  SvarSlett
 5. Nydelig! Slik skulle eg gjerne hatt også!
  Ingen forslag her desverre.
  :o)

  SvarSlett
 6. Skjønner godt at du vil ha en slik, nydelig var den.

  lena

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online