Blogglistenhits

mandag 25. januar 2010

Romantisk bad

Jeg falt pladask for dette romantiske badet med skodder som gir et mykt og vakkert lys i rommet. Jeg planlegger det nye badet i 2. etasje og slike skodder hadde vært et morsomt blikkfang. De monteres på innsiden av vinduet og finnes i mange forskjellige tresorter og design. Du kan velge mellom malt, lakkert, oljet eller kledd i skinn eller stoff. Det nostalgiske badekaret med løveføtter er også på min ønskeliste. Firmaet som lager skodder heter The New England Shutter Company og holder til i Oslo. Les mer om de dekorative skoddene på deres nettside her. Skodder er også vakkert i stue, spisestue, gjesterom og hjemmekontor i kombinasjon med eller uten gardiner.

Vinteklem

6 kommentarer:

 1. Helt enig med deg :)
  Jeg bare elsker de skoddene og drømmer om å ha dem selv :))

  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. Lekkert - både badekar og skodder :o)

  Her går det masse takras for tida - da det omsider har blitt litt mildvær. Rart etter så lang tid med minusgrader. Skjønt jeg trives godt med minusgrader - så lenge de ikke ligger under ti liksom ..

  Ha en superfin ny uke - klem!

  SvarSlett
 3. Nyydelig :))))

  Drømmer om nytt bad, er lei av mørkegrønne fliser :S

  SvarSlett
 4. Hei Siw.
  Ja, dette var lekkert. De skoddene kunne jeg tenkt meg og. Ha en fortsatt fin kveld.
  kristin

  SvarSlett
 5. Smart! Persiennene mine fra kid ble plutselig ikke så kule..he he.. Spesielt fint blir det sikkert når det er mange vinduer slik som på bildet.

  Ha en fin uke.

  SvarSlett
 6. Vakkert!!! Har bare et pitelite knøtt vindu på mitt bad...fikk nesten lyst å slå ut en vegg å heller ha en vegg av vinduer...med slike skodder !! :)

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online