Blogglistenhits

søndag 17. januar 2010

Nye stoltrekk

Jeg har en spisestue som virkelig trenger makeover. Med gamle furumøbler der understellet på langbordet er malt og egentlig er helt ok, er stolene kjedelige. Nå har jeg lyst til å lage stoltrekk for å lage en litt ny stil i rommet. Har sjekket på nett og fant ut følgende: både Ikea, Home and Cottage, Ellos og Laredoute har stoltrekk i forskjellige prisklasser og design. Min utfordring er at stolryggen er for smal samt med en buet topp på stolene, blir det vanskelig med de ferdige stoltrekkene. Med en snill mamma som er glad i å sy, har jeg nå satt igang bestilling av 8 stoltrekk... Det tar nok litt tid, først skal hun lage en testmodell som jeg håper blir bra, så syr hun stoltrekkene som vil være i dus grått lin. Det håper jeg passer inn til en spisestue med grønne vegger. Send meg gjerne tips og bilde hvis noen der ute har laget stoltrekk!

Vinterklem

5 kommentarer:

 1. Hei! Stoff og stil har mønster til stoltrekk. Jeg har benyttet det til flere typer stoler.

  SvarSlett
 2. Så flink du er. Vi har også trekk til våre, og renser de. Men en dag bør vi vel sy nye.

  Ha en fin søndag.

  SvarSlett
 3. Har samme problem som deg, nemlig at de ferdigsydde ikke passer. Stolene våre har for lang rygg. Når har jeg sjekket på Stoff & Stil etter tips fra Ingjerd over her, og sannelig tror jeg det blir sying på meg også. Ble inspirert at inlegget ditt skjønner du ;-)
  Dette blir mye billigere, og garantert mye penere. Gjelder å ha tro på seg selv! ;-)

  SvarSlett
 4. Så kreativ du er! Gøy å fornye seg litt da, og med nye trekk får du nermest en helt ny look på spisstua! Supert at du har en syglad-mamma, tipper resultatet blir bra! Da må du legge ut bilder!

  Johanna

  SvarSlett
 5. hvilke stoltrekk fant du fra ikea ?har noen henrik stoler jeg gjerne ville byttet trekk på :-))

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online