Blogglistenhits

lørdag 9. januar 2010

Memoboard

Vakre gamle gullrammer kan bruks til mye. Her fant jeg en vakker gullramme som er brukt som memoboard. Det fikk jeg lyst til å kopiere. Bildet fant jeg hos den søte livsstilssiden Impressionen. Jeg må nå på jakt etter en stor og gammel gullramme og legge inn en hvit plate og strekke bånd i silke og fløyel som jeg fester på baksiden og vips - har jeg en lekker personlig memoboard. Den passer like godt i entreen, i stuen eller på soverommet. En morsom gave er det også.

Vinterklem

8 kommentarer:

 1. Så utrolig lurt. Det fikk jeg også lyst til å lage. Kunne godt tenkt meg å henge opp 'dagens kunstverk' fra barnehagen der bla, når barna kommer stolt hjem med sine tegninger.

  SvarSlett
 2. Er det noe en trenger så er det et sted å smette inn bilder, tegninger, kort og små huskelapper. Dette var en morsom ide. Håper du viser den frem når den er ferdig også :)
  Madeleine

  SvarSlett
 3. Heisan på lørdagskvelden:)

  Det var en god ide! Så kjekt å kunne bruke ting på nye måter:)

  Ønsker deg en fortsatt fin helg, klem

  SvarSlett
 4. Jepp, den var da kjempesmart.
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 5. Nydelig. Har en som står inne på soverommet. En gammel ramme, malt hvit med hønsenetting i men akkurat nå finnes det ikke vegg plass til den. Men nytten gjør den likevel. Den tar seg fint ut:)
  Ha en fin fin søndag.
  Klem fra Elin:)

  SvarSlett
 6. Hvor er den fin. Jeg har også en gammel guldramme. Den har jeg sat et fladt gammelt stykke drivtræ i. Lægger et billede af den ind på min blog.
  God søndag til dig og dine:-)

  SvarSlett
 7. Så smart og dekorativt! Håper du har hatt en fin helg. Vi snakkes.
  Klem fra Marit

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online