Blogglistenhits

tirsdag 26. januar 2010

Hvitt nostalgisk skap

Jeg er svak for nostalgiske og hvite skap. I det nye soverommet er jeg på jakt etter et hvitt skap med en nostalgisk stil. Skapet på dette bildet hadde passet perfekt. Det kommer fra den svenske snekkerfirmaet Dahlstrøm Torgner AS. De lager også vakre senger, spisestue, kjøkkenmøbler og entremøbler i samme nostalgiske stil. Helt perfekt for oss som liker den landlige stilen med romantisk og nostalgisk uttrykk. Det søte skapet passer egentlig også fint i en entré, kjøkken eller barnerom. Jeg liker godt de runde antikke ringene som håndtak. Sjekk de råkkule gulvlistene bak skapet! De var litt av et blikkfang! Les mer om de vakre møblene her.

Vinterklem

5 kommentarer:

 1. Det var et stilig skap:)
  Helt enig at hvitt er stilig, og spesielt på et soverom hvor det skal være rolig.. :)

  Ha en fin dag!
  Klem Hege

  SvarSlett
 2. Hei :) Er helt ny i denne blogg verden...har sittet i timesvis allerede å prøvd å fixe en fin fin header...men får det ikke til...vil ha en slik som du har...litt avlangt bilde...men jeg får bare opp vanlige firkantete bilder!!
  Kan du gi meg et tips om hvordan jeg får det til? Super fin å koselig blogg du har :)
  Mvh Janne

  SvarSlett
 3. Flott skap, helt enig, men på mine få kvadrat er det sjelden rom for å tenke estetikk. Her er det bare å fylle på med skap der det er mulighet for det (hvis vi vil ha klær vel å merke;-)

  SvarSlett
 4. Nydelig skap .. stilige gulvlister :o)

  Ha en flott tirsdag - klem!

  SvarSlett
 5. Lekkert skap!

  Ha en fortsatt fin kveld:)

  Klem Linda

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online