Blogglistenhits

fredag 11. mars 2016

Borddekking


Det nærmer seg påske og med så mye rart vær her på Romerike, er jeg veldig klar for gule blikkfang nå! Her lader vi opp til gule lys i krik og krok samt påskeliljer. Denne helgen har en bukett gule roser blitt med hjem fra butikken og skinner som en sol. Det gir ekstra god energi! Jeg falt for dette vakre bildet fra den flotte bloggen til Homeandcottage :-) Der finner jeg alltid inspirasjon til både borddekking og andre gode tips til boligen. Den søte nostalgiske lykten heter Birdie lykt og koster kun 199,-. Den kule oppbevaringsposen du ser til venstre koster 79,-. Flotte detaljer som lager fine blikkfang på bordet. Takknemlig for smarte tips til påskebordet - gjerne DIY - tips. God dag videre til deg som titter innom her :-)

klem

2 kommentarer:

  1. Veldig søt lykt - og klart gult er viktig for oss i påsken. Det er påskens symbolfarge, men gult har også symbolisert mange ting i ulike kulturer. Kanskje jeg burde fortelle mer om det i et innlegg på min blogg før påske! God søndag ønskes av Tove

    SvarSlett
  2. Vil bare gjøre deg oppmerksom på et innlegg på bloggen til Vilt og Vakkert fra Cuba. Om biler! Det må du bare ta en titt på!
    Så må du ha en god og gul påske, med mye sol!
    Klem fra Tove

    SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online