Blogglistenhits

søndag 14. februar 2016

Borddekking i rosa


Sola skinner fra knall blå himmel - det Valentines dag og morsdag i dag! Jeg ble vekket med nydelig brett på senga av minstejenta. Hun hadde brukt pepperkakeform og stikket ut hjerte og stekt brødskive i panne og stekt et egg inni. Det som ble til overs av brødskiven ble en supersøt hjertesmørbrød med hjerteost og hjertesalat :-) Hun hadde kjøpt et vakkert armbånd samt lagd keramikkhjerte selv og stekt i ovnen. Dette var en superduper morsdag for meg! Bildet over er nydelig servise i rosa. Det hadde passet perfekt i dag! Det søte serviset finner du på nett hos Impressionen. Detaljer i rosa inspirerer til romantikk og kjærlighet enten du velger rosa blomster, rosa servise eller rosa servietter. Takknemlig for tips til servise i rosa. Nyt dagen!

klem

3 kommentarer:

 1. Koselig å bli satt pris på :-)

  God morsdag!

  SvarSlett
 2. For en flott datter som gjør så mye for sin mor! Vi var på fjellet, men jeg fikk telefon fra begge våre voksne sønner. Så er det lovet blomster senere.
  Rosa regnes i fargepsykologien som den mest romantiske fargen. Så dette serviset passer godt for Valentin dagen! Hilsen Tove

  SvarSlett
 3. Så heldig du er! Og utrolig vakkert servise! Jeg har arv fra Ikea og de har jo også rosa varianter.

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online