Blogglistenhits

lørdag 27. juni 2015

Sommermat!Deilig med blå himmel og sol på Romerike - endelig litt sommer! Denne uken fikk jeg tak i den nye boken fra Marit Røttingsnes Westlie - Fru Timians beste sommermat! En herlig bok med flott bilder og inspirerende tekst. Jeg falt for hjemmelagde grissini med skinke og hjemmelaget rabarbrapai! Det er smaken av sommer for meg! Boken gir inspirasjon til sommerfrokost, enkle sommer middager, kaker til hageselskapet, sprø salater, lekre retter til grillen og lunsj i det fri. Den perfekte sommergaven den som er glad i lage mat! Les mer her. Marit har også en super blogg og nettbutikk som du finner her. Takknemlig for tips til rask og enkel sommermat!
klem

4 kommentarer:

 1. Farmor hadde den største rabarbraen jeg kan huske å ha sett, og der fikk vi plukke fritt. Rabarbra og sukker i en kopp var en stor favoritt som barn, men som voksen må jeg si at rabarbrapai med vaniljekrem slår barndommens lekkerbisk.

  Takk for bok- og bloggtips.

  God helg fra Christine

  SvarSlett
 2. Åhh älskade rabarber! Det bästa och somrigaste jag vet...
  Härliga bilder du bjuder på!
  Kram,
  Titti

  SvarSlett
 3. Jeg har rabarbra i hagen, men glemmer det nesten. Får kanskje lage en pai til barnebarna!
  men jeg er ikke glad i å lage mat lenger. I mitt neste liv skal jeg ha fast kokk! Nyt solen! Hilsen Tove

  SvarSlett
 4. Rabarbra er og forblir et nostalgisk barndomsminne! Selv har jeg aldri smakt rabarbrapai, så det burde nok prøves ut! Takk for tips! :-)

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online