Blogglistenhits

lørdag 18. januar 2014

Hot chilikakao


Jeg elsker sjokolade og bruker sjokolade i alt fra kaker til varme drikker og gjerne i kombinasjon med honning. I dag kom jeg over denne superdrikken - Hot chilikakao! Det må bare bli perfekt nå en kald vinterdag? Her har du oppskriften Hot Chilikakao som jeg fant hos Tine
5 dl lettmelk eller laktosefri melk
1/2 vaniljestang
1 1/2 ss kakao
1 ts finhakket rød chili
1/2 dl flytende honning
75 g mørk sjokolade
1 ss sukker
Slik gjør du det: splitt vaniljestangen, skrap ut frøene og ha begge deler i en kjele med melk, kakaopulver, chili og honning. Visp godt sammen, kok opp under stadig omrøring. Grovhakk sjokoladen, tilstett og rør godt til den er smeltet. Smak til med sukker og kanskje brunt sukker er ekstra godt? Har du ikke flytende honning går vanlig honning like bra. Fyll lekre glass som vist på bildet eller krus og pynt med grovhakket sjokolade og litt chili. Vil du ha ekstra sterkt, er revet fersk ingefær nydelig til! Pynt gjerne med litt krem og en hel chili som pynt! Finn flere spennende varme og kalde drikker her.


 • klem

1 kommentar:

 1. Hei!

  Bloggen din har fanget vår oppmerksomhet på grunn av kvaliteten av oppskriftene. Vi ville bli glade hvis du ønsker å bli med i Alleoppskrifter.no, slik at vi kunne koble til den.

  Alleoppskrifter er en søkemotor som samler de beste norske matlaging nettsteder og blogger fra Internett.

  Flere hundre blogger er allerede registrert her og dra nytte av den trafikken vi sender til sine blogger og nettsteder.

  For å bli med Alleoppskrifter, bare gå til http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

  Ha en fin dag!

  Vennlig hilsen,
  Elin
  Alleoppskrifter.no

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online