Blogglistenhits

mandag 11. november 2013

Landlig jul


Jeg falt pladask for dette vakre konglehjertet pyntet med rustikk sløyfe i rødt og hvitt! Dette konglehjertet passer jo perfekt inn i min landlige stil. Målene er 14x14 cm. Konglehjertet fant jeg hos Ellos Home til kun kr  129,- for et sett med 2 stk! Et nydelig hjerte som er like dekorativt på en dør, i vinduet, på veggen eller som flott bordpynt og lagt et hjerte på hver tallerken eller på selve bordet er jo også like flott til julebordet! Jeg er svak for rustikke detaljer og liker å bruke rødt og brunt til jul, men liker også den nostalgiske stilen med små fugler og store julekuler i sølv. Hva slags julepynt liker du? Fin mandag!

klem

3 kommentarer:

 1. Kjempe koselig, det fikk jeg også veldig lyst på:) Er så lei av det jeg har nå, så spørs om jeg må finne på noe nytt til jul♥ Ønsker deg en fin kveld, klem Mari♥

  SvarSlett
 2. Koselig!
  Gleder meg veldig til å finne fram julepynten og pynte for første gang i huset vårt :)
  ha en fin uke!
  - Ingrid

  SvarSlett
 3. Veldig søt, men den kan vi jo lage selv!
  Kjøp et underlaget, eller lag det selv, og plukk kongler. Da får du deg også en fin tur i skogen nå før snøen kommer. Ta med barn og barnas venner, eller barnebarn. Veldig fin førjulsaktivitet! Lykke til!
  Når det gjelder farger til jul, må jeg ha med rødt. Det blir ikke jul uten. Hilsen fra Tove

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online