Blogglistenhits

tirsdag 6. august 2013

Kjøkkenutstyr

Fargerike blikkfang på kjøkkenet gir god energi synes jeg og er morsomme blikkfang! Detaljer i emalje er blant mine favoritter og gjerne funn fra loppemarked. Bildet over viser målebeger fra Bohus som finnes i lyseblått og lysegrønt, og prisen er kun kr 99,-. Målebegeret heter Country målebeger og er laget av emaljert carbonstål og tåler oppvaskmaskin. Min favoritt på kjøkkenet er nok fargen lyseblå.  Jeg oppdaget målebegeret på på nettsiden til Bohus. Nå skal jeg titte ekstra innom kjøkkenavdelingen neste gang jeg er innom Bohus. Dette målebegeret er jo også en supersøte vertinnegave eller bursdag eller julegave fylt opp med godsaker:-) Kanskje du likte målebegeret også? Fin onsdag!

klem

2 kommentarer:

 1. Dette var et godt tips, jeg har et sånt gammelt dansk som jeg bruker mye, men det er snart rustet hull i. Da kan jeg kjøpe nytt og ha til bruk og beholde det gamle til pynt!
  Fin onsdag til deg!

  SvarSlett
 2. Hei!
  Denne var det noe kjent med! Jeg kjøpte akkurat et likt i grønt, og det passet perfekt til min pisasje grønne Kitchen Aid! Jeg må visst tilbake for å kjøpe mer i den serien!

  Med ønske om en flott dag!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online