Blogglistenhits

søndag 28. juli 2013

BlikkfangDet er utrolig nok fortsatt solskinn på Romerike! Blomstene i hagen lyser opp både her og der. Akkurat nå har en rose funnet en ny vei og stråler gjennom den hvite benken i hagen! Sola er så varm, at siden jeg tok bildet som du ser ovenfor, har alt alle knoppene kommet ut i full blomst. På bildet nedenfor ser du hvor lyse fargene i rosen har blitt. Roser er min favoritt blomst da den gir energi om romantikk og dufter himmelsk. Rosene i benken er et vakkert blikkfang i hagen akkurat nå:-)

Den hvite benken er gammel og nå kan du gjøre kupp på vakre hagebenker hos Plantasjen til halv pris! Eller hold utkikk på finn.no og kanskje du er heldig og får tak i en gammel hagebenk helt gratis:-) Den brune terracotta krukken er et rimelig kupp fra Ikea og de har den sikkert forstatt. Brunt og hvitt passer jo perfekt min landlige stil i hagen.  Strålende mandag til deg som er innom!

sommerklem

2 kommentarer:

  1. så koselig bilde :) roser er herlige :)

    SvarSlett
  2. Nydelig farge på den rosen din! :-) og takk for tipset om benker til halv pris på Plantasjen. Tror jeg må ta meg en tur dit en dag...!
    Ha en fortsatt flott sommer
    Stein

    SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online