Blogglistenhits

lørdag 22. juni 2013

Midtsommermat


Det er midtsommer og her på Romerike plasker det ned så det holder! Jeg er glad i å lage mat og liker retter med få ingredienser slik at smaken kommer frem og at retten er raskt å lage:-) Her er en ny liten super rett jeg vil vise dere: små biter av melon med fetaost og litt vårløk og pinjekjerner - lagd på 1-2-3 og vips har du en super fargerik liten rett til velkomstdrikken, til grillen eller til desserten! Denne retten fant jeg hos frukt.no som har mye lekre retter til sommerfesten. Les mer om sommermat her.Slik lager du retten:
500 g vannmelon i store terninger
100 fetost i skiver
4 stk finsnittet vårløk
4 ss pinjekjerner
grovkjernet pepper
Start med å skjære ut store terninger av vannmelon ca 3x3 cm, skjær fetaost i skiver og legg på toppen av vannmelonterningene. Rist pinjekjerner i en varm tørr panne og dryss over med litt vårløk og kvern over litt pepper rett før severing.  

God midtsommer!

klem

4 kommentarer:

 1. så deilig mat..... nyt helgen :)
  Her er det bonngass... 3 små på under 4 år... wohow.... her samles hele bygda til grilling og båltenning på stranda, kjempe koselig.

  Klems Diana

  SvarSlett
 2. Det så godt ut!
  Takk for tipset, og ha en fin lørdag :)
  - Ingrid

  SvarSlett
 3. Så lekkert,og så enkelt og det smaker sikkert også nydelig! Det skal jeg lage.
  Og hvis du går inn på min blogg, kan du se mange lekre, fargeglade hjelpemidler som du kan benytte når du skal i gang med matlaging!
  God St. Hans-feiring! Hilsen Tove

  SvarSlett
 4. Set dejligt ud. Her er det saa koldt at jeg tror jeg vil lave suppe.

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online