Blogglistenhits

onsdag 5. juni 2013

Lyseblå vintage blikkfangDenne uken har jeg vært så heldig å fått et vakkert vintageteppe i lyseblått og hvitt av en god venninne som har ryddet på loftet sitt! Jeg falt pladask for teppet og nå lyser det opp i stua! En liten kvist med lyseblå Hortensia stråler mot meg akkurat nå i en gammel mugge fra Figgjo som heter Sissel. Det er en gammel serie fra 1950-tallet som jeg synes er supersøt. Takknemlig om noen der ute har tips til hvor jeg kan finne flere deler:-)Her ser du det vakre teppet i lyseblått og hvitt. Det er like fint som en duk som teppe. Det ble jo superfint i den hvite sofaen og den fine sommerputa som også kommer fra Ikea og er flere år gammel, men fortsatt like vakker:-)


Her ser du TV-kroken som nå har fått påfyll av lyseblå energi og det dufter sommer og sol og sjø hos meg! Gjenbruk er morsomt og vakre skatter gir super energi! Nå håper jeg sola kommer tilbake og blir ut hele sommeren!

klem

3 kommentarer:

 1. Elsker genbrug. Tingene skal helst have lidt historie paa sig, eller ogsaa skal det vaere hjemmelavet. Foerste billede af taeppet troede jeg faktisk at det var en dug.

  SvarSlett
 2. Jeg har også en sånn mugge;) Så fint det ble i sofaen hos deg. Når det gjelder den urnen- så kjøpte jeg den på et gartneritilknyttet bogrøntkjeden- for flere år siden. Mener jeg har sett lignende på flere hagesentre..du får være på utkikk;)

  SvarSlett
 3. Nydelig teppe og vakker mugge. Fabrikken til Figgjo ligger 400 meter fra her vi bor og jeg kjenner flere som jobber der. De har så mye fint.
  Ha en deilig torsdag, Siv. Klem fra Elin:)

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online