Blogglistenhits

torsdag 25. april 2013

LYSEBLÅTT


Det er deilig å våkne opp til nesten klar blå himmel og sol i dag! Jeg elsker fargen blå og lyseblå fioler er blikkfang på terrassen hos meg akkurat nå! Fargen lyseblå gir super energi og jeg synes jeg hører lyden av bølger og duften av saltvann. Som medlem av Plantasjen ble det superkupp på fioler til kun kr 19,- for 10 stk:-)  Den maritime stilen er jeg svak for og her ser du gammel lykt fra Ikea som de har fortsatt fylt med et lyseblått kubbelys og en gammel sinkbøtte fylt opp med lyseblå fioler og et stort fyr! Da er det maritim stemning hos meg på terrassen! Hvilken stil har du hos deg?

klem

4 kommentarer:

 1. Nydelig med lyseblått! Så fint du har gjort det :) Her er det litt som skal ordnes i hagen før vi kan begynne å pynte der. Gleder meg til vi kan det :) Enn så lenge er det nok å gripe fatt i inne. Vi flyttet inn for ei ukes tid siden :)Ha en fin dag! :)

  SvarSlett
 2. Lekkert! Jeg liker godt den maritime stilen og vi hadde litt mer av det der vi bodde før, men her er det langt til sjøen og da føler jeg liksom at det blir litt feil med for mye sjødetaljer... Men blått er en sommerfavoritt uansett!

  SvarSlett
 3. En liten hälsning från hörnan till dig. Nu har jag kommit igång med bloggen igen efter en tids eftertanke.
  Må så gott kram från Maria ♥

  SvarSlett
 4. Foreløpig står det bare en vakker bukett lys blå fioler i en kurv på vårt terrassebord! Dem har jeg fått av en liten engel! Det har vært så kaldt, så foreløpig er ikke noe mer gjort der. Vi har hatt mer enn nok med å klippe ørten frukttrær og rake i hagen.
  Nå venter vi på varmen!
  Men vakkert hos deg! Hilsen Tove

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online