Blogglistenhits

mandag 29. april 2013

DIY-Norgesglass


Jeg elsker Norgesglass og falt pladask for dette DIY-prosjekt! Gjenbruk er morsomt og gir god energi synes jeg! Har du ekstra Norgesglass liggende, kanskje denne ideen passer for deg? Dette bildet kommer fra en FB-side for landskapsarkitekter som du finner her. Dette er jo en superkul bruk av Norgesglass, enten du setter de opp inne på kjøkkenet, eller ute på terrassen! Det du trenger er 2 plankebiter, enten har du det kanskje liggende, eller stikk innom en Byggmax eller Maxbo og kanskje du kan få et par rester som ligger i kasse der de kapper materialer? Det er jo lov å spørre:-) Så trenger du stålbånd som du finner hos Biltema eller byggevarebutikken og skruer for å feste det på veggen, og vips har du på 1-2-3 laget din egen urtehage med Norgesglass!  Jeg ble i alle fall veldig inspirert av bildet!  Nå skinner sola fra skyfri himmel og våren er tilbake! Juhu! Super tirsdag! Tenk i morgen er det mai alt!

klem

3 kommentarer:

 1. Så fint og dekorativt!

  Jeg har også skrevet om glass på min blogg i dag, men da gjelder det farget glass. Vet du hva "solkysset vann er? Det finner du ut hvis du leser innlegget på bloggen.
  En god 1. mai ønskesav Tove

  SvarSlett
 2. Smart - men jeg lurer litt på om de ikke bør festes rundt bunnen også, ellers er det vel fare for at de raser rett igjennom når de blir tunge av jord? Jeg har massevis av Norgesglass - fant en bruktbutikk som ikke hadde skjønt enda at de er så populære og fikk den for en slikk og ingenting.
  Ha en finfin helg!

  SvarSlett
 3. Vilken härlig ide´! Fantastiskt fint, helgen är räddad ;)

  Tack för inspirasionen, ha en koselig kväll :)

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online