Blogglistenhits

mandag 15. april 2013

Borddekking


Det nærmer seg mai og tid for å planlegge små og store festdager! Jeg elsker å dekke bordet og henter alltid inspirasjon fra nett fra andre bloggere samt er ofte innom Tilbords. Der har de egne temasider med alt fra  Anledninger, Vakre bord, Kreative tips, Gode ideer, Mat og drikke samt tips fra bloggere. Med datter i huset som elsker rosa og svart falt jeg pladask for dette vakre festbordet som kommer fra Tilbords. Serviset er det lekre hvite serviset White linen som ligner det serviset jeg sparer på fra Sophie Conran i kremhvitt. Morsomt med personlige bordkort. Her er det laget lite bordkort som er festet rundt hver serviett samt en egen liten hilsen i en hjemmelaget konvolutt der menyen gjemmer seg til hver gjest. Rosa lys og rosa blomster samt rosa servietter ble nydelig på dette festbordet! Les flere tips til borddekking her.

klem

3 kommentarer:

 1. kjempe koselig bord... jeg har dekket eit fint bord i helgen.... med ny serviset til nille.... fytti så lekkert servise... bambus <3

  Klems Diana.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for koselig hilsen! Enig, Nille har også mye fint til bordet...klem Siv:-)

   Slett
 2. Dette var et kjempeflott pyntet bord! Jeg også elske å pynte bord, og nå om dagen sanker jeg inspirasjon til å pynte konfirmasjonsbord til en venninne.

  Fin uke til deg Siv!

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online