Blogglistenhits

tirsdag 5. mars 2013

Knekkebrød på 1-2-3


Det er tirsdag og fortsatt litt tåke på Romerike! I dag har jeg startet dagen tidlig med hjemmelaget knekkebrød. Det var superenklet! Jeg har testet ut ferdig blanding fra Toro - Knekkebrød som inneholder havregryn, rug, sesamfrø, solsikkekjerne, linfrø og hvetekli. Det var bare å blande inn litt vann og røre, så fordele i en langpanne. Etter 10 min tar man de ut og med en pizza skjærer lager du ruter. Setter de tilbake og steker videre 30 min. Så tar du opp døren og steker videre 15 min til de er tørre. Oppbevares i kakeboks som ikke er helt tett. Disse kommer nok ikke innom en kakeboks. De ble supergode og blir helt klart borte i løpet av kvelden:-) Så det blir dagens sunne og gode start på dagen!  Hjemmelagde knekkebrød er smarte vertinnegaver og søte bursdagsgaver hele året! Neste gang skal jeg prøve ut ulike oppskrifter som ligger på nett. Kanskje du har en oppskrift du vil dele med meg? Ha en fin tirsdag!

klem

4 kommentarer:

 1. De er helt supre! Jeg pleier å fordele de utover to plater så de blir enda litt tynnere jeg. Har tenkt tanken på å lage blandingen sjøl, men har foreløpig blitt med tanken når alternativet er så lettvint. Sjøl min eldste sønn som griner på nesa av frø i brød, liker disse. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Jeg får begynne å kalle deg for "bakstekjerring" slik de gjorde på landet i gamle dager!
  Jeg har fått en oppskrift på knekkebrød fra en venninne, men har ikke fått prøvd den ennå. Den kan jeg sende til deg. Hilsen Tove

  SvarSlett
 3. ops...jeg viste det var noe jeg glemte å kjøpe med meg da jeg var i Norge forrige uke. Hadde vært så greit og hatt noen poser av den blandingen der;o)
  Men brunosten er på plass her i Provance da.
  Ha en fin dag!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Hei!

  Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og blogger.

  Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på vår Matbloggtoppen her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

  Hvis du ønsker å legge til din mat- til listen og få resept indeksert på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

  Vårt konsept er allerede live i de andre Skandinaviske landene, samt i Sør- og Sentral-Europa, og vi leverer tusenvis av besøkende til mat bloggerne daglig. Noen av de beste mat bloggerne får 10.000 + besøkende fra oss på en ukentlig basis.

  Forhåpentligvis vil din egen mat blogg også være opp i toppen!


  Varme hilsen,
  Christina
  http://www.alleoppskrifter.no/

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online