Blogglistenhits

onsdag 5. desember 2012

Hvitt og naturlig


Med en datter i huset på 8 år er dette bildet en av hennes favoritter - hun elskesr rosa og gull og de hvite hjortene er også godkjent:-) Hun synes det er veldig urettferdig at hun ikke snart kan få blogge hun også.....du tenker gosh du har ødelagt din datter....hahahaha....neida....hun elsker å synge og hun drømmer om en blogg om tekst og sang og musikk.....hun ser jo at jeg hver dag finner mye latter og glede av å besøke andre bloggere og utrolig mye inspirasjon....det er da ikke rart hun ser at blogging er morsomt:-) Er det andre der ute som kjenner seg igjen? Bildet kommer fra Impressionen og den kule trefjøla til ca 3o Euro var et morsomt blikkfang på bordet! Jeg synes hvitt og natur er nydelig sammen - rett og slett rent og rolig.

klem

3 kommentarer:

 1. Hejsan.
  Ja de tar efter minsann de små barnen. Att blogga ger mycket inspiration och ideer tycker jag så din dotter kommer säkerligen att kunna tillföra mycket inom musik här i bloggvärlden.
  Jennie

  SvarSlett
 2. Hei, og takk for koselig hilsen :)

  Vesken min har jeg kjøpt i Palma, Spania. Men, merket er Massimo Dutti, og de har iallfall butikk her i Oslo, i Hegdehaugsveien.

  Ha en fortsatt fin førjulstid!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 3. Hei på deg :)

  Leste om bloggen din i Lev Landlig, og ettersom vi begge bor på Romerike og liker mye av det samme- så tenkte jeg å bli kjent med bloggen din og deg :)

  Legger meg til som følger med en gang !

  Ønsker deg en fin desemberdag

  Klem fra Monica/fru sjøakersperler

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online