Blogglistenhits

søndag 7. oktober 2012

Søndagsplaner


Det er søndag og super høstvær skinner på Romerike i dag! Søndag er fin dag for å være mye ute, enten gå en tur eller rydde i krukker på terrassen. Vår lille tiger har funnet sin plass og tar søndagen helt med ro. Hun nyter søndagen i kurven sin og jakter om natten på mulige kjekkaser i nabolaget:-) Minstejenta får besøk av en venninne og de har mange hemmelige planer:-) Dagen startet tidlig, så nå er alt huset ryddet, vaskemaskinen er igang, rommene har fått besøk av støvsugeren, vi har luftet godt og vi er klare for søndagsbesøk:-) Hva liker du å gjøre på en søndag?

klem

7 kommentarer:

 1. Høres ut som en perfekt søndag for alle. Bare å nyte det.
  Min perfekte søndag er å gjøre ingenting av det hverdagslige. Dvs. at jeg ønsker å slappe av fra en hektisk hverdag med 3 unger, jobb og treningstider for alle 5. På søndager finner de meg i kosedressen sittende i lenestolen redigerer bilder, sjekke blogger eller jeg tar meg en tur ut i det fine været. Middagen er alltid ett ønske at ungene tilbereder for meg, og det gjør de jo innimellom også. Det er ingen mas eller stress. Jeg bare koser meg og lader opp til neste uke. Mitt høyeste ønske er å ha en slik dag til i uken, bare å kunne dyrke mitt eget ego!

  SvarSlett
 2. Ååå så søt! Livet ser deilig ut på en skinnfell :)
  Jeg liker best å gjøre ting på impuls som ikke inkluderer klokke. Akkurat nå sitter jeg i sofan og glaner sløvt på denne pc'n. God søndag! :)

  SvarSlett
 3. Hæres ut som en perfekt søndag!
  Nytes selvfølgelig ekstra godt når huset er strøkent og luftet:)

  Her står god middag og putrer på komfyren. Deilig tur i det herlige været har det vært, og en liten tur innom blogglandia er ikke feil, mens man venter på middagen:)

  Gooood søndag til deg!
  Malin

  SvarSlett
 4. Her gjør vi alt vi ikkje har tid til i hverdagen :)
  Bare koser oss ♥
  Vi har likt kattebur som dere, bare vårt har fått dusjet i hvitmalingsspray ;)
  Klem Anette

  SvarSlett
 5. Hei på deg.
  For et herlig søndags bilde, her er en som virkelig nyter livet.
  Høres ut som dere har hatt en deilig søndag også. Her i huset brukes søndagen ofte til ting vi ikke har tid til/eller som vi ikke får gjort i hverdagen. En tur er heller aldri feil, uansett dag;)
  Ønsker deg en riktig fin ny uke.
  Smil og klem fra Monica

  SvarSlett
 6. Så hyggelig å se igjen kattekurven!

  SvarSlett
 7. Er vel ikke helt enig at lykken er å støvsuge på en søndag, men å pusle rundt med forskjellige gjøremål er deilig! Om ikke lenge er det søndag igjen!

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online