Blogglistenhits

søndag 14. oktober 2012

Skrivebordet


I sommer var jeg heldig og kom over dette gamle og vakre skrivebordet på finn.no. Skrivebordet ble gitt bort med vakker stol til. Eierene flyttet fra et stort hus til en leilighet og da fikk de ikke plass til alt. Slik var jeg heldig og fornyet meg helt gratis:-) Nå kan jeg finne roen, få nye tanker og ny energi ved dette gamle skrivebordet. Her ser du en supersøt rosa notatbok og en nostalgisk glassdetalj med motiv av en rose fra Nille, en grå nydelig TineK penn fra Home&Cottage, mitt favoritt krus fra Green Gate og en liten rosa vase fra Ikea. Denne rosa notatboken er alltid med meg i veska. Her skriver jeg ned ideer og tanker til små og store prosjekter. Jeg er opptatt av urettferdighet og har i min skrivebordsskuff tanker til flere bøker som kanskje en dag blir virkelighet? Hva har du på ditt skrivebord i dag? Nå skal jeg finne roen med en kopp LOVE te fra PUKKA som nå er på tilbud hos Vita. Nyt dagen du også med en god kopp te eller kanskje en kopp varm eplejuice med kanel? Det er min favoritt drikke om høsten og vinteren og mange kaller den også hvit gløgg. Hva er din favoritt drikke nå om høsten?

klem

7 kommentarer:

 1. Hei Siv!
  Så heldig du var! Ja, Gi bort på Finn er en gullgruve, og det gjelder å være der når no'fint blir lagt ut! Får vi se hele skrivebordet ditt? Ha en fin søndag!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. http://sivshus.blogspot.no/2012/07/jippii-her-ser-dere-mitt-nye-skatoll.html

   her ser du hele skatollet med stol:-)

   Slett
 2. På mitt skrivebord er det akkurat nå en tegneblokk og noen fargeblyanter, en kaffekopp og en kalender. Jeg er forøvrig svak for kladdebøker, og eier noen av de ..
  God søndag til deg

  SvarSlett
 3. Så heldig du var!
  Finn er helt genialt! :-))

  Ønsker deg en fin søndag :-)

  Klemmer

  SvarSlett
 4. Idag har jeg perler og garn. Stikk innom å se på julepynten min

  Klem

  SvarSlett
 5. Hei.
  Så moro, herlig med Finn .
  Fint bilde.
  Mine favoritt ting nå er hjemmestrikket sokker.
  Klem fra sylvia

  SvarSlett
 6. Saa herlig bilde! Det er ikke mye som skal til for aa faa til noe vakkert.
  Du er kjempeflink Siv! Og sannelig var du heldig med skrivebordet! Hilsen fra Tove

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online