Blogglistenhits

søndag 28. oktober 2012

Borddekking


Her ser du introbildet fra Ikea akkurat nå - skikkelig festbord! Bordet er dekket med hvit duk og hvite tallerkener. Hver tallerken er pyntet med serviett i beige som er broderte og en nostalgisk glass skål som er pyntet med en sølvkule. En stor glasskrukke er fylt opp med julekuler i hvitt og sølv. En morsom ide å la seg inspirere av:-)  Jeg elsker den landlige stilen, men falt pladask for dette vakre og elegante festbordet med sølv og hvitt som tema. Les mer om det store utvalget av Ikeas jul her. Jeg fant mange supersøte detaljer som passer min landlige julestil, kanskje du finner noe nytt eller inspirasjon til å forandre litt på det du har?  

klem

5 kommentarer:

 1. Å så vackert. Tittar in och önskar dig en underbar söndagkväll och bra start på nya veckan.
  Kram från Maria ♥

  SvarSlett
 2. Hei !
  Dette bildet falt eg og for :) Sat og kosa meg med ein bloggrunde i går og var innom mykje fint, deriblant Ikea.
  Borddekkinga er noko av det eg kosar meg mest med når me har ein spesiell anledning å invitera inn til . Og no fram mot jul og nyttår er det plenty av gode grunnar for å dekka fine bord. Gler meg !
  Kjempefin blogg du har, og eg er innom her jevnt og trutt.
  Ha ein finsøndagskveld vidare :)

  SvarSlett
 3. Jeg likte mange av tingene som IKEA har i julekolleksjonen sin dette året. Må ha meg en tur innom må bare få unna julemarked først :) Takk for alle de kjekke kommentarene som du skriver. Blir utrolig glad for dem, Siv :)

  SvarSlett
 4. Så fint bilde. Har alt tittet igjennom julevarene til ikea, og det er mye fint der. Veldig lyst til å ta en tur innover til Ikea, synd det er hele 2timer en vei..

  Ha en fin søndagskveld.
  Tonje Merethe

  SvarSlett
 5. Herlig bilde...
  Jeg gleder meg til ikeatur før jul... og jeg gleder meg til jul. Ca en mnd igjen til advent nå.
  Ha en knall fin kveld
  klem

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online