Blogglistenhits

onsdag 24. oktober 2012

Best friends

Barnerommet er rommet som fornyes i takt med alderen. Minstejenta er fortsatt glad i rosa og pastellfarger, men jeg ser nå at hun også liker andre farger. Denne puta syntes hun var supersøt. Den passer like godt i senga sammen med sengetøy som pyntepute på sengeteppet og morsomt blikkfang i rommet. Puta kommer fra HM Home og koster kr 79,- samme serie har også et koselig sengesett for barn med motiv av de søte uglene. Bilde og informasjon om sentetøyet finner du her. HM Home har mye søte og smarte ting til barnerommet og til babyrommet. Les mer om det her. Farger er viktig på barnerom og rolige farger er best som veggfarge for å gi barnet ro når det skal sover. Da er det viktig å bruke ekstra farger på leker og kasser for oppbevaring. Husk barn har en krevende hverdag med mye støy i barnehage, SFO og skole og trenger også å finne roen i sitt eget rom akkurat som oss voksne:-)

klem

5 kommentarer:

 1. Det er helt klart viktig å innrede barnerommet med tanke på ro hos barnet:)
  Jeg har en giveaway på gang:)
  Ta en tur innom bloggen min så får du se:)
  Ha en fin dag videre skjønne deg:)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 2. Denice K purpleberry@live.se24. oktober 2012 kl. 10:23

  Det är den sötaste kudden jag har sett :)

  SvarSlett
 3. For en hærlig pute! Kunne gjerne hatt en selv uten barn :)
  Ingrid

  SvarSlett
 4. Helt enig i at puten er kjempesøt, men du sier også andre ting som jeg gjerne vil kommentere, og det er selvsagt fargene på barnerommet.
  Du har så rett - fargevalg på barnerommet er ekstremt viktig. Det er like galt med for mye farger som ikke farger. Eksempel: Den fargen flest sover dårlig i, er gult. Også barn. Samtidig er gult viktig for læring, og barn bør få impulser fra gult. Hva gjør vi da?
  Finner noen detaljer i gult, mønster i gardiner, bilder/plakater, puter etc. og plasserer det lengst bort fra der barnet skal sove. Har barnet et skrivebord, plasser noe gult der barnet skal gjøre lekser. Gult er kunnskapens farge.
  Kanskje kan jeg få anbefale boken min, "Fargene forteller" til alle som er interessert i farger? Dere kan også lese om farger på bloggen min, http://fargeneforteller.blogspot.com.
  Du er kjempeflink, Siv. Hilsen fra Tove

  SvarSlett
 5. Heisann:)
  Herlig pute... ikke rart den falt i smak hos jenta di:) HM Home har utrolig mye flott.
  Helt enig med deg ang. barnerommet, så klart barnerommet er like viktig for barnet som foreldresoverommet er for foreldrene... og lik hensyn må tas:)

  Ønsker deg en kos kveld:)
  Klem fra Marianne

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online