Blogglistenhits

onsdag 5. september 2012

BAD


Jeg drømmer om et bad som dette. Stort rom med hvite vegger og hvitt gulv. Jeg elsker den nostalgiske stilen så både badekaret med løveføtter og den klassiske vasken med gamle kraner hadde passet perfekt på mitt bad. Jeg likte også den gamle hvite kommoden og den gamle stigen som pynter opp! Dette vakre bildet fant jeg hos Lexington Home og deres høstkolleksjon. De har nydelige håndklær i friske farger. Det supre med lyse interiør i et rom er jo å kunne bruke farger i detaljer som håndklær, badematte, badekåpe, såpe, krukker, blomster og duftlys. Hva er ditt drømmebad? Les mer om høstens inspirasjoner på Lexington her.


klem

6 kommentarer:

 1. Enig ! Dette var lekkert ! Noe som minner meg om at det sikkert snart er på tide å gå til anskaffelse av et badekar ;)) Huff, ting tar tid hos oss altså .

  Ha en super dag !!

  KLEM KLEM

  SvarSlett
 2. Enig i at det var et fint bad. Jeg liker også nøytrale farger slik at man kan pynte opp med håndklær osv som gir liv. Vårt drømmebad er også nostalgisk stil, så her ble det bad med løveføtter og gustavianske baderomsmøbler. Superfin borddekning du hadde også. Masse lykke til i konkurransen.

  SvarSlett
 3. Vi har også kastet ut badekaret for mange år siden. Men når jeg ser dette lengter jeg tilbake til et karbad. Husker du fargebadene?
  Det var herlig å ligge i et grønt fargebad og bare slappe av!
  Dette badet var lekkert. Og jeg er også enig i at det ser rent og delikat ut når det er lyst som her. Og vi kan hele tiden variere med farger på tilbehøret! Fargepsykologisk er den beste fargen en aqua/turkis variant på bad og toalett. Det er hygienefargen frem for noen. Derfor, prøv med slike håndklær og tilbehør sammen med det lyse, det er delikat. Med fargeglade hilsener fra Tove.

  SvarSlett
 4. Lekkert lekkert.Her er det bare et lite hvitt bad.Skulle gjerne ha hatt plass til stigen min der inne:)
  fin dag!
  klem

  SvarSlett
 5. Sukk, skulle også hatt et flott bad, større enn 3.2 kvm. Det er det eneste vi har, og til tider kan vi være mange her :)

  Deler drømmen med deg :)

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online