Blogglistenhits

mandag 16. juli 2012

STAR


Jeg liker motiv med stjerner og falt for dette flotte teppet. Teppet er laget i 100% bomull og har målene 150x125cm. Et nydelige teppe som hadde passet perfekt hos meg:-) Prisen er ca 80 Euro hos Impressionen. De har et stort utvalg av lekre tepper i ulike prisklasser.  Kid har et lignende teppe modell Vertical Star til nesten samme pris kr 599,-. Ellers har Kid et super billig fleece teppe modell Star med hvite stjerner på blå bunn til kun kr 125,-. Jeg likte også veldig godt den duse blågråfargen på sofaen. Et teppe eller en pute er raske og enkel fornyelser i et rom og trenger ofte ikke koste mye! Er du glad i å lage ting selv, lag deg ditt eget teppe med stoffrester eller garnrester!


klem

4 kommentarer:

 1. Stjerner er kult. Gubben min har helt dilla på det for tiden. Hver gang han ser noe med en stjerne på så vil han ha det med. Rart å være den som må si nei for en gang skyld :P.

  Tusen takk for alle de hyggelige kommentarene du legger igjen hos meg. Har vært ALT for dårlig til å legge igjen spor her inne, men jeg titter nå innom titt og ofte.

  Ønsker deg en kjempe fin uke. Klem Madelén

  SvarSlett
 2. Love the star plaid! I am a star addict, you know? See my last post! Hug, Barbara

  SvarSlett
 3. Utrolig fint teppe...
  Ha en knall fin uke
  klem

  SvarSlett
 4. Fint teppe!
  Ønsker deg flotte sommerdager!
  Klem :)

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online