Blogglistenhits

fredag 6. juli 2012

SOMMER OL - London

Det nærmer seg med stormskritt SOMMER OL I LONDON. Jeg skal følge dette via TV her hjemme, men synes det er spennende å se hvordan de markedsfører seg og hvilke symboler de bruker.
Jeg falt for disse søte tennis maskottene som er lilla bade ender med grønn tennis rackert og hvit t-skjorte med krage. De offisielle maskottene er to figurer som du ser helt nederst i bildeserien. Vil du følge SOMMER OL sin blogg finner du den her.


Her hjemme kan du få tak i disse kule glassene hos Mcdonalds når du bestiller medium eller large meny og da følger de fine armbåndene med. Minstejenta er nå glad eier av glass og gult armbånd. Les mer om dette her.
Er du glad i servise, er kanskje denne samle tekoppen fra Wedgwood noe for deg? Les mer om den serien her. Har du lyst til å shoppe litt fra SOMMER OL I LONDON,  linken til deres souvenirshop finner du her.


Dette er maskottene til SOMMER OL I LONDON. De finner du på leker, klær, krus og alt du kan tenke deg av souvenirerartikler. Mer info om SOMMER OL I LONDON på den Olympiske Komite sine sider her. Her finner du også info fra tidligere OL. 


klem

2 kommentarer:

 1. Hei siv!
  Takk for hyggelig hilsen hos meg!

  Jeg var med under OL i Atlanta 1996, og det var kjempegøy og ble et hyggelig sommerminne for meg og datteren min!

  Ønsker deg en flott sommerhelg!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 2. Hei Siv.
  Jeg vet ikke om jeg ble så veldig imponert over OL-maskottene. De hadde litt lite personlighet synes jeg.
  Hvis du ser på et av de første innleggene på min blogg (kanskje det første) kan du se maskottene fra VM-i Oslo. De var helt topp!

  Men de små bade-endene var kjempesøte. Du kaller dem lilla, jeg skiller jo mellom blå-lilla, som er indigo,og rød-lilla som er fiolett. Disse ser ut til å være indigo, men det avhenger nok av lyset og den enkelte datamaskin. En spennende og lekker farge sammen med hvitt.
  En godog fargesprakende helg ønskes av Tove.

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online