Blogglistenhits

lørdag 14. juli 2012

Grønn hylle


Jeg synes den grønne gamle trehylla fra hytta ble et morsomt blikkfang på kjøkkenet! Gjenbruk er morsomt! Her ser du den gamle fine muggen, grønn vase og de fine gamle hestene med grønne detaljer.  Fargen grønt gir god og rolig energi i en urolig sjel! Fargen grønn gir meg følelse av natur! Jeg er svak for hester som jeg synes har utrolig energi! Jeg gikk på rideskole som barn, men ble faktisk redd hester da rideskolen hadde gamle travhester som ridehester. I dag som småbarnsmamma, har jeg fortsatt respekt for hester, men stiller alltid opp når min datter vil ri ved sommeraktiviteter:-) Ønsker alle som er innom en varm sommer!

klem

2 kommentarer:

 1. Tusen takk for det! :) Jeg er i det minste ikke flau over badet lenger, så da kan jeg leve med at det ikke var økonomi til å pusse fullstendig opp i denne omgang. :)

  Ja, gjenbruk er gøy! Kjempesøt hylle. Skulle vært flinkere til å bruke farger selv...

  Håper du har en flott sommer. :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Jeg ble helt forelsket i den hyllen din:) Den samme grønnfargen hadde vi hjemme på kjøkkenbordet og stolene når jeg var barn. Herlige ting du har pyntet med. Gjenbruk gir så mye glede! Fin søndag til deg:) Klem Ellen

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online