Blogglistenhits

søndag 24. juni 2012

POCKET GARDEN
Urter er morsomt og de søte urtepakkene fra POCKET GARDEN er en liten hage i en pose! Dette er supersmart og  praktisk der du i en pakke har ferdig frø og økologisk jord i en vanntett emballasje. Dette passer like godt inne som ute, og er jo perfekt å ha med seg til hytta i sommer. Disse supersmarte urtepakkene kan du bestille på nett her og her og koster kun 56,- pr pakke. De er supersmarte ferdige urtepakker med økologisk jord og frø og på 1-2-3 har du friske urter i vinduskarmen:-) De tar liten plass og er jo perfekt for alle som er glad i urter. Jeg er glad i Engelsk Mynte, Lavendel og Chili og de står nå klare for å bli med på hytta til urtehagen min.  Les mer om POCKET GARDEN her. Dette er jo morsomme vertinne gaver i sommer!

klem

3 kommentarer:

 1. Takk for tipset,Siv.Hadde passet perfekt på hytta i sommer.Klem

  SvarSlett
 2. Det var et godt tips. Søte pakker! Men du ledet meg til langt ut i de blå vidder. Trykket HER og der og har vært overalt - helt til jeg plutselig kom på at det var bloggen din jeg egentlig skulle besøke:-)

  Ha en riktig god sommer! Håper du finner din drømme-fluktstol.

  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 3. For en spennende blogg du har med supermange flotte tips! Så artig med pocket garden! lagt meg til som følger her hos deg og titter snart innom igjen1

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online