Blogglistenhits

tirsdag 14. februar 2012

Love is in the air

I dag er Valentinesdagen og tid for å gi en liten overraskelse til sine kjære. Hos meg går det i sjokoladehjerter som smelter på tunga:-) Minstejenta fikk en liten bamse med hjerte til frokost og hun ble kjempehappy:-) Valentinesdagen er en viktig dag for oss jenter som liker romantikk! Jeg falt for dette fristende bildet med supre cupcakes fra Tilbords.

Tilbords selger nå denne supersmarte kjøkkenhjelperen som heter Dekomax til kr 299,- og er helt klart på min ønskeliste! Tenk så kjapt man kan lage kule kaker og desserter? Jeg er glad i krem og ser for meg lekre kaker på 1-2-3. Les mer om spennende silikonformer fra Tilbords her. Ønsker alle som er innom en god Valentinesdag:-)

klem

4 kommentarer:

 1. Kakene ser utrolig delikate og deilige ut. Skulle gjerne lagd noen av dem,en gang

  SvarSlett
 2. Lekre og romantiske kaker som passer perfekt til dagen idag! Her hos meg i Provence har det vært veldig hektisk den siste tiden og jeg glemte helt bort Valentine-dagen inntil jeg ble gjort oppmerksom på det i formiddag. La ut et bilde og oppskrift på suppegryte på bloggen min igår kveld. Det kan man vel kalle nokså upassende for en romantisk feiring...
  Takk for koselig telefon idag!
  Hjerteklem fra Marit

  SvarSlett
 3. Smart gadget til fristende cupcakes. :)

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online