Blogglistenhits

mandag 20. februar 2012

Hvite fjær

Sist uke kom den nye boken til Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng med tittelen Englenes hemmeligheter. En spennende bok som forteller videre om skytsengel og hvordan komme i kontakt med engler i hverdagen samt bli kjent med englenes univers. Samtaler med engler gir deg økt trygghet i livet. Vil du høre intervjuet på God Morgen kan du klikke deg inn her. Info om engleskolen finner du her. Vil du lese om boken Englenes hemmeligheter kan du lesedet her. Det er med undring at jeg finner en hvit fjær på en genser som ligger på vaskerommet i helgen! Jeg tror på engler og ble veldig glad over funnet av den vakre hvite fjæren. Når jeg møtes med venninner tar jeg ofte frem mine englekort som du kan få kjøpt her og vi legger ut englekort. Det er alltid like spennende. Kortene vi trekker gir oss alltid en tankevekker og vi snakker om hva som skjer i livet vårt akkurat nå! Så den hvite engelfjæren ble min inspirasjon til å fortelle litt om engler i dag!

klem

5 kommentarer:

 1. Neimen, har du også hatt emglebesøk? Har nok hatt ett par på soverommet i helga jeg også, for det ha jo ikke noe med sengeskifet å gjøre;)
  Håper vi alle har en skytsengel til å passe på oss litt jeg;;)
  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 2. Har du fått de DNA testet;)

  SvarSlett
 3. Hei, hahaha:-) kanskje jeg burde prøve det? Jeg er åpen for at det fins ting mellom himmel og jord. Jeg tror på god energi:-)Noen mennesker gir deg bedre energi enn andre:-) klem Siv

  SvarSlett
 4. Du gir oss nå iallfall god energi! : )

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online