Blogglistenhits

mandag 27. februar 2012

Gjenbruk

Noen tror kanskje at vi som blogger om interiør har større forbruk av interiørting til boligen sin? Det tror ikke jeg. Jeg tror at vi som er lidenskapelig opptatt av hvordan vi har det rundt oss, blir flinkere og flinkere til å tenke gjenbruk og bruke det vi liker på mange ulike måter. Slik som jeg gjør med denne vakre krukken fra TineK. Både krukken og kruset fant jeg hos Home&Cottage i fjor. Krukken har normalt sin plass på kjøkkenet og er vanligvis fylt opp med tresleiver, men nå holder den liv i en rosebukett som snart har blomstret fra seg. Kruset til høyre bruker jeg som kombinert blomstervase og penneholder. Jeg finner hver dag inspirasjon hos andre bloggere og ser ting rundt meg med nye øyne. Det er morsomt og gir god energi!

klem

7 kommentarer:

 1. Er så enig, Siv! Gjenbruk er tingen;) Dessuten synes jeg ofte gamle, orginale tingene er de aller vakreste!!

  Ha en fin, ny uke!

  KLEM KLEM
  ANETTE

  SvarSlett
 2. Flott krukke kan brukes til så mangt. Det er bare fantasien som stopper oss. ha en flott dag

  SvarSlett
 3. Veldig enig med deg :)

  men forbruket av lys og blomster er kanskje noe større? ;P

  SvarSlett
 4. Nydelig krukke og krus! Ja, det er gøy å prøve å bruke ting på forskjellige måter i interiøret. Gøyere det enn å kjøpe nytt mange ganger!

  SvarSlett
 5. Så snyggt och visst är det kul att surfa runt och få en massa inspiration. Önskar dig en fin dag och ny vecka. Kram Maria

  SvarSlett
 6. Gjenbruk er spennende og man lærer veldig mye av andre! Denne krukka var veldig fin!

  SvarSlett
 7. Jeg har et stort hjerte for gjenbruk. Tror de fleste har mye fint i skap og skuffer som kunne fått nytt liv. Ønsker deg en fin tirsdag!
  Klem fra Marit

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online