Blogglistenhits

onsdag 22. februar 2012

DIY - Tapetvegg

Jeg har en kreativ venninne som nylig har pusset opp badet sitt og gjort alt selv ved å tapetsere veggene med gamle aviser. Hun bor i et gammelt hus fra 1930 og under opp-pussing fant hun i veggene gamle aviser fra rundt 1940. De gamle annonsene fra den gang gir morsomme leseopplevelser når du sitter på hennes WC. Les mer om henne hos RB. Tapet finnes i forskjellige typer fra vinyl, tekstil, fiber og til papir. Vinyl egner seg i rom med stor slitasje som barnerom, kjøkken og stue. Dette er en smart og vaskbar tapet. Tekstiltapet passer i alle tørre rom og passer godt i stue. Fibertapet har lange fibre av polyester og cellulos og gir en sterk tapet. Miljøtapet er overmalbar og egner seg også for våtrom. Våtromstapet er som ordet sier en tapet for bad og vaskerom. Fototapet er en morsom løsning over kjøkkenbenken og legg en glassplate over, eller som fondvegg på barnerom eller stue. Les mer om ulike tapeter hos Maxbo eller på følgende linker: tapetgalleriet, tapetshop, interiorkupp, engelskatapetmagasinet, wallpaperforthe70s eller gamle tapeter som du finnes hos Sprossa.

klem

5 kommentarer:

 1. Artikkelen i RB koste jeg meg med forleden dag. Syntes dette var virkelig morsomt! Kunne godt hatt en slik do selv jeg!

  SvarSlett
 2. Morsomt å bruke kreativiteten slik :) Har forresten en giveaway på gang på bloggen min ;)

  SvarSlett
 3. Stilig:)
  ha en rett så fin dag
  klemklem

  SvarSlett
 4. Det er helt utrolig hvor mange flotte tapeter det er på markedet. Selv om dette ikke akkurat er på markedet- vet du hvordan hun tapetserte det opp?

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online