Blogglistenhits

onsdag 28. desember 2011

Vitrineskap

JIIPPII - i dag fikk jeg tak i vitrineskap på Gi bort på finn.no! Det gjelder å ha en liten tanke tålmodighet og vips så fant jeg i dag dette flotte vitrineskapet på finn. Med hjelp av gode venner ble skapet hentet og fraktet hjem. I løpet av våren planlegger jeg å male det tror jeg:-) Kanskje en dus antikkgrå hadde blitt fint eller kanskje antikkhvit? Jeg likte godt fargen på det vitrineskapet som er tilsalgs hos Home&Cottage. Så nå står vitrineskapet i stua mens jeg vurderer hvor skapet kan passe best! Morsomt å gjøre et lite kupp midt i romjulen! Jeg liker gjenbruk og liker å male og fornye møbler og gi det min personlighet ved å finne nye knotter etc.

klem

6 kommentarer:

  1. Skapet kan bare bli fint!!!
    Lycke till med fargevalg og malning!
    Klem Irene

    SvarSlett
  2. Så kjekt!
    Dette vert lækkert :-)

    Romjulsklem

    SvarSlett
  3. hei .skapet kommer til å bli kjempe fint,klem åshild

    SvarSlett
  4. Veldig smart å gå på finn nå i romjula, trur det er mange som tar det med ro, og da kan du virkelig gjøre et kupp. Så bra, og så flink du har vært!!

    SvarSlett
  5. Så gøy - og gratis til og med.... Ikke noe er bedre enn det vel :-) Kommer til å bli veldig flott med grå farge - har begynt å male en del i grå farger vi også. Forsatt god jul til deg.

    SvarSlett
  6. Så flott! Det blir spennende å se det malt.
    Ha fortsatt fine romjulsdager. Klem : )

    SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online