Blogglistenhits

tirsdag 13. september 2011

SEPE

Sist jeg var på hytta og ryddet på kjøkkenet, kom jeg over denne nostalgiske såpekoppen med teksten Sepe. Minstejenta på 7 lurte veldig på om det var skrevet feil eller om de skrev sepe i stedenfor såpe:-) Ja, hun hadde rett, ordet sepe er det vel få av oss som bruker i dag. Jeg synes såpekoppen er nostalgisk og med den grønne teksten har jeg fylt den opp med ekte Sunlight sepe og en grønn oppvaskklut samt fant også frem et oppvaskhåndkle i lin med grønne striper. På Kid har de kampanje 3 for 2 . Så nå er det grønn glede på kjøkkenet hos meg denne uka:-) Jeg har ikke utpreget interesse for husvask, men denne såpekoppen ble et morsomt blikkfang på kjøkkenet!

klem

5 kommentarer:

  1. Så fin såpekopp. Ha en god dag

    SvarSlett
  2. Nydelig flott var den..jeg sier sepe,og lillejenta mi på 5 sider.."nei mamma,det heter såpe.."
    I bergen tror eg det er ganske mange som sier sepe-og kaffi:)

    Ha en flott dag
    klem fra Lill

    SvarSlett
  3. Dekorativt! De gamle såpekoppene er så sjarmerende:) Sunlight såpene passet perfekt sammeen med den grønne oppvaskkluten:))

    SvarSlett
  4. Sepe er nå en ting, men i min barndom bodde vi noen år på den fiiine vestkanten i Oslo og der sa fruene sebe. Gjett om jeg lurte på hva i all verden det var, hehe. De var forresten ikke svette heller der, de var svede...
    Jaja nå bor jeg heldigvis i syd ;-)
    Såpekoppen er absolutt en hytte verdig. Veldig koselig synes jeg! :)

    SvarSlett
  5. Kjempesøt! Husker at min mormor hadde noe lignende, der hade hun sin Sunlightsåpe.
    Klem : )

    SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online