Blogglistenhits

fredag 30. september 2011

Naturlig dekor

Jeg liker å hente inn detaljer fra naturen for å pynte inne. I dag har jeg fylt opp den store glasslykten med kastanjer fra hagen. Det ble et vakkert blikkfang i kombinasjon med horn og en lys saueskinnsfell. Fargene brunt og hvitt er vakkert sammen med trehvitt og gir en rolig energi i rommet. Dette passer godt inn i den landlige stilen jeg liker så godt. Benken er egentlig en ekstra sitteplass i stua og har også plass til en glasslykt. Kongler, steiner, skjell og høstblader samt kvister er flotte blikkfang både inne og ute. Denne helgen er det meldt strålende sol og jeg gleder meg til å være mye ute!

klem

7 kommentarer:

 1. Veldig fint dette. Naturen gir så masse flott å pynte med. Ønsker deg en fin helg.
  Klem

  SvarSlett
 2. Så fint..datteren min kom hjem fra barnehagen med en liten pose full i kastanjenøtter..de ble lagt på sølvfatet mitt sammen med kubbelys,fattigmannsølv og gevir fra loppis..

  ha en flott helg
  klem fra lill

  SvarSlett
 3. Det var veldig fint... kanskje jeg låner den ideen... min sønn kom nemlig hjem med en pose med nøtter fra skolen i går.
  Ønsker deg en flott helg
  klem

  SvarSlett
 4. Kjempestilig! Heldige du som kan plukke kastanjer i hagen, jeg må nok ut på "slang" for å få tak i dem ;o) Ønsker deg en herlig fredagskveld! Klem fra meg

  SvarSlett
 5. Ja, dette er vakkert...digger disse naturfargene:)
  Skal spørre svogeren min om å få hjortegevir:))
  Ha ei fin helg, klem Hanne

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online