Blogglistenhits

onsdag 7. september 2011

Lyseblå mugge

Nå håper jeg himmelen snart er ferdig med å vanne Romerike, der jeg bor! Det grå været gir behov for litt fornyelser. Så nå har jeg laget et lite lyseblått blikkfang på soverommet. Det hvite brettet kommer fra Kremmerhuset, den rutete lille posen er fylt med lavendel og er en gave fra en venninne som delvis er bosatt i Provence, blondeblomsterpotta er fra Ikea og det samme er den lyseblå muggen. De hvite lysestakene er også fra samme sted og kan brukes til både kubbelys og vanlig lys slik jeg har gjort her. Den heklede løperen på kommoden kommer fra Kid og knottene på kommoden kommer fra Ikea. Jeg liker å lage små fornyelser rundt meg, og er opptatt av gjenbruk. Jeg liker den landlige stilen og fargene trehvitt, hvitt og lyseblått passer meg perfekt.

klem

7 kommentarer:

 1. Et vakkert stemningsbilde som jeg ikke klarer ta øynene fra .... nå er jo ikke jeg så glad i de trehvite men her var det så vakkert sammen med hvitt og blått at jeg datt helt i drømmeverden ...nydelig var det rett og slett .... hmm, regn ja...her tror jeg snart det er på tide og byge en ark .... veiene flommer over og vannet er overalt...sukk .... men jeg ønsker deg en flott og koselig høstdag videre :)))

  SvarSlett
 2. Kjempeflott:)
  ha en flott og regnfull dag,i bergen pøser det..

  klem fra Lill

  SvarSlett
 3. Så fint du har gjort det! Tiden er jo virkelig inne for levende lys nå. Jeg har samme potte og mugge som deg! Om du bruker små kubbelys eller et stort telys oppi potta, så gir det en fin effekt pga "blondekanten"!

  Ha en fin onsdag, klem!

  SvarSlett
 4. Liker også denne stilen!

  Nå skinner sola på meg, så håper regnværet er over for ei stund. Mannen min er på et møte i Hønefoss så håper veiene er greie, når han skal heim igjen i dag! (Rød varebil med Bio forsk på;.)

  Ha ein fin høstdag! Klem,

  SvarSlett
 5. Det blir kraftig vannet her på vestlandet og!Og nå måtte vi berge taket på paviliongen før den blåste "til pieces"!!
  Herlig den lille blå muggen,,,,har den jeg og!
  Kosa deg masse inne i dag!!
  Goe klem fra Sol

  SvarSlett
 6. Koselig med masse stearinlys på slike dager :)
  Høljer ned med regn i Bergen også!
  God uke!
  Klem Silje

  SvarSlett
 7. Virkelig flott.

  Det er nok ikke bare hos dere det er nok vann. Her har det bøttet ned i dagevis, men i dag ser vi sola.

  Klem

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online