Blogglistenhits

mandag 6. juni 2011

Sinkbrett med stjerner

Det er overskyet og regnvær hos meg, da er det ekstra hyggelig å finne frem et sinkbrett og fylle det med skjell og steiner. De små hvite lyktene med stjerner har i dag blå kubbelys og en serviettholder i drivvedlook passer perfekt på brettet. Sinkbrettet har bunn med små blå stjerner og håndtak i brunt tre. Et nostalgisk brett som passer min landlige stil! Jeg liker veldig godt de små blå stjernene som gir meg inspirasjon til sommer og hav! I sofaen ligger en pute med stjerner fra Princess til snill sum. Den ligner veldig en lik pute fra Gant til en annen sum. Det er morsomt med litt fornyelser til snille summer:-) Sinkbrettet passer også perfekt på terrassen i sommer eller kanskje det blir med på hytta? Takknemlig for tips til puter med maritime motiv!

Klem

7 kommentarer:

 1. Oj, det skulle jeg hatt! :)

  SvarSlett
 2. Veldig greit å stulle og dulle litt innendørs når været ikke er på topp! Veldig koselig med maritim touch sommerstid!
  På Skeidar har de ei pute som heter "Glory" til 199,- ..veldig snill pris! ;) Og veldig sør pute! Grå/blå med stjerner!

  Ha en fortsatt god mandag!
  klem fra Rikke

  SvarSlett
 3. Det er kjempekoselig å stulle rundt seg, og det maritime er jo i skuddet for tiden. Jeg mener jeg har sett slike puter hos Princess.

  Klem

  SvarSlett
 4. Lekkert...jeg liker stjerner i alle varianter...Båten har jeg laget selv av drivved....

  SvarSlett
 5. Har nu äntligen slagit mig ner framför datorn med en mugg kaffe för att besöka din blogg. Har varit dåligt med det den sista tiden. Njutit av alla fina bilder mm. Vad som hänt den sista tiden är kul att läsa. Kramar från Maria

  SvarSlett
 6. Så søte lykter med stjerner. Ja, nå må man bare kose seg innendørs. Her er det lummert, regn og tåke så jeg ønsker egentlig litt torden som kan klarne det hel litt opp igjen. :)

  Ønsker deg en fin tirsdag!
  Klem,
  AW

  SvarSlett
 7. ja her var det sommeerlig innekos i regnværet.. maritimt og flott!
  klem,magny

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online