Blogglistenhits

fredag 27. mai 2011

Fransk lilje

Jeg er svak for rosa blomster og falt for denne supersøte blomsten brudeslør i rosa. Den er nå litt liten, men når sola varmen igjen håper jeg den vokser seg fin og frodig. Et rosa lys i sinklykta gir også søt rosa energi på terrassebordet. Den vakre nostalgiske kronen ble et vakkert blikkfang på terrassebordet. Den har en nydelig fransk lilje som dekor og passer både inne og ute. Akkurat nå blir den et flott blikkfang på terrassen. En slik blomsterkrone er en super sommergave til en venninne som har alt. Er takknemlig for tips om hva jeg kan fylle denne nostalgiske kronen med ellers utover sommeren.

Klem

3 kommentarer:

 1. Helt enig,desse #kronene" er rett og slett helt supre...kan jo ha de alle plasser,både ute og inne:)))) Så skjønn den blomsten din var forresten:)))
  Jeg har mange kroner her og der,og vil enda ha flere.Den fineste har jeg for tiden på spisestuebordet med eføy inni,som snor seg litt oppetter og nedetter,- ganske lekkert faktisk:)
  Ellers har jeg en som står oppe i en potte utenfor døren,og der er sommerblomster inni som titter ut mellom "sprinklene" - også fint:))
  God Helg:)
  toveklem:)

  SvarSlett
 2. Så vansinnigt söt. Ett väldigt sött stilleben du gjort på terrassbordet.
  Önskar dig också en skön helg, kramar från Maria

  SvarSlett
 3. ønsker deg en god helg :-)

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online