Blogglistenhits

onsdag 9. mars 2011

Ny smart kiste

Jeg er på jakt etter en gammel eller ny kiste som ligner den du ser på bildet. Kisten på bildet fant jeg på den supre nettsiden til Lunehjem. Den er midt i blinken, bortsett fra prisen. Den koster kr 4500,- og har målene 155x60. En supersmart kiste jeg tenkte å bruke som bord eller som benk for oppbevaring av luer og votter i entreen. En slik kiste ville passe like godt hjemme som på hytta. Er takknemlig for tips til steder som kanskje har en lignende kiste til en litt rimeligere sum?

klem

6 kommentarer:

 1. Stilig :)
  Håper du finn ein som passer :)
  grete

  SvarSlett
 2. Du kommer lidt for sent med efterspoergslen. Skildte mig af med 7 kister da jeg ryddede op efter min mor.
  Haaber du finder en der duer.

  SvarSlett
 3. Kjempe fin=)
  Eg har vært på loftet til mannen sin farmor og henta meg en amerika koffert eg skal ha på soverommet;) Ta deg en tur på loppis, der har de kanskje?? Eller finn?
  Ha en fin fin dag:)

  SvarSlett
 4. veldig fin. vil nok stå som en rustikk kontrast til din ellers romantsike stil:-) takk for purringen på gustavsberg armaturet. Da ankommer det forhåpentligvis postkassen min om ikke lenge:) Ha en fin torsdag!! Klem Vilde

  SvarSlett
 5. Kisten var flott, men prisen er i saftigste laget etter min oppfatning. Håper du får hjelp til å finne det du er på jakt etter.

  Klem

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online