Blogglistenhits

mandag 21. mars 2011

Norgesglass kupp!

Jeg har lenge vært på jakt etter de flotte Norgesglassene og endelig fant jeg 6 stykker på finn.no. Norgesglassene er både vakre og smarte som oppbevaring. Norgesglasset ble produsert fra 1908 til 1978. Produksjonen var på Drammen Glassverk og så fra 1958 Moss Glassverk. De finnes i 6 ulike størrelser og er produsert i rundt 75 millioner eksemplarer! Jeg er fremdeles på jakt etter flere Norgesglass og gjerne i både mindre og større størrelse enn mine 1 liters glass! Jeg er takknemlig for tips og bruk av mine Norgesglass!

Klem

9 kommentarer:

 1. Så fint at du har fått flere glass:) Har selv mange etter svigermor, og noen av dem bruker jeg på kjøkkenet til oppbevaring av sukker, havregryn og kakao. Andre brukes til blomster og hjemmelaget syltetøy, avhengig av årstid. Klem fra Mona

  SvarSlett
 2. Så godt å høre at det er flere enn meg som har en kjærlighet til norgesglass Siv :) Selv bruker jeg de minste til blomster, og nå er det påskeliljer som har flyttet inn i de. Til jul hadde jeg svibler og lys :) Snik innom og titt, om du vil se hvordan det blir. Jeg kan jo tipse om at Sverige har noen helt fantastiske "norgesglass", med glasslokk. Disse kan du få kjøpt på svenske gårdsutsalg eller bruktbutikker, og er nydelige til oppbevaring på kjøkkenbenken :) God uke. Klem Beppe

  SvarSlett
 3. Utrolig fint med en lyspose i stoff utenpå....
  Da lyser det gjennom stoffposen..

  Det er å fint med vårlæker å sette nedi med blomster.. trenger bare bittelitt jord i bunn:)

  SvarSlett
 4. Det er bare å bruke kreativiteten Siv. Jeg bruker glassene til det meste som du sikkert så da du var på Homsjøen hos oss. Til og med lampe om du husker den:) Håper vi ser deg til sommeren og at det blir "liv" i nabohytta igjen. Kommer jeg over noen glass skal jeg huske på at du leter og ønsker deg slike:) Jeg er forresten på jakt etter gamle trekasser men det er ikke lett å få tak i... om du skulle komme over noen;) Ha en fin kveld videre:)

  SvarSlett
 5. Bruker de til ansolutt ALT:)

  Ønsker deg en flott uke:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 6. Gratulerer med fine glass. Da jeg i fjor ymta frampå at det hadde vært fint med noen norgesglass, fant både mamma og en venninne fram noen fra boden, så nå har jeg ganske mange. Bruker de mest til hjemmebakte kjeks og sånt, men også til f.eks. knapper. Har planer om å lage et stofflokk på noen glass, som en nålepute.

  SvarSlett
 7. Jeg er også glad i Norgesglass, i går blogget jeg om noen av mine.
  Ha det så fint! Klem : )

  SvarSlett
 8. Norgesglass er visst i skuddet som aldri før. Tror jeg har et par i kjellerboden.

  Glassene kan brukes til så mye og være enten som de er eller du kan dekorere de.

  Klem

  SvarSlett
 9. Hei. Jeg bruker norgesglass til tørrvarer på kjøkkenet, te lys, vanlige lys (da har jeg bare lokket på uten glass rusten) så står lysene fint, til klinkekulet, cupcake former, hårstrikk til min datter, blomster, bare fantasien setter begrensninger. Jeg har glass i alle størrelser. Jeg har også solgt en del glass. Kan levere mellom Arendal og oslo en gang i uken. Ta kontakt hvis du ønsker. Mvh Thora.

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online