Blogglistenhits

tirsdag 18. januar 2011

Nostalgiske kjøkkenkrukker

Jeg liker den landlige stilen og er svak for alt som gir meg små nostalgiske blikkfang. Falt for disse søte kjøkkenkrukkene. De er funnet og kjøpt til en ok pris på Finn. Jeg drikker te og valgte meg kaffekrukke til å holde orden på sleiver og kjøkkenredskaper. En liten krydderkrukke ble en liten blomstervase. Morsomt med litt forandring på kjøkkenbenken! Er på jakt etter gamle kjøkkenredskaper, men det er vanskelig å finne. Så hvis noen der ute har gode tips, er jeg takknemlig for link til butikker som selger dette!

Vinterklem

5 kommentarer:

 1. Så heldig du er som har fått tak i et sånt krukkesett, de er jo så fine! Helt komplette sett er ofte dyre, så man bør nok være bevisst ja. http://nostalgiasverden.blogspot.com/ har nettbutikk med masse fine ting, men er ikke sikker på om hun har gamle kjøkkenredskaper. Du kan jo ta en titt.

  SvarSlett
 2. Så fint! JEg liker denne stilen godt, men hjemme hos oss hadde det ikke passet inn, får se den dagen jeg flytter for meg selv (igjen..) hehe, ha en din dag!

  SvarSlett
 3. Så flotte ting du har fått tak i.

  Hos meg går det også i blått og hvitt på kjøkkenet, så dette gikk rett hjem hos meg.

  Klem

  SvarSlett
 4. Så heldig du er som har fått deg eit sånt fint krukkesett.
  Å finne gamle fine kjøkkenredskap er ikkje så lett tydelegvis, er på leit sjølv. Trur folk er blitt litt meir bevisst på at dette er noko folk vil ha.

  Ha ein fin kveld. :)

  SvarSlett
 5. Koselig! Jeg fikk arve en masse slik krydderhylle med porselensbokser etter mormor for mange år siden, men jeg hadde ikke plass så jeg takket nei. Jeg har fortsatt ikke plass, men det HADDE jo vært gøy å hatt den likevel.

  :)
  Emma

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online