Blogglistenhits

torsdag 20. januar 2011

Hvit kjøkkenvekt

Jeg er svak for gamle kjøkkenredskaper og falt for denne hvite gamle kjøkkenvekten. Den er fra merket Panser og kan veie opptil 10 kg! Jeg betalte kr 250,- for den og tror det er en ok pris. Ved siden av kjøkkenvekten står et vakkert rosekrus fra Green Gate samt termos og matbokser i forskjellige størrelser. Jeg er er glad i å være ute og drar ofte på tur med minstejenta. Da er det koselig å kunne drikke av en søt termos. Jeg er på jakt etter gamle kjøkkenredskaper og er takknemlig for tips til nettsider som selger dette!

Vinterklem

12 kommentarer:

 1. De kjøkkenvektene er jo sååå fine! Mamma har en i orange som jeg ønsker meg, men aller helst ønsker jeg meg en lysegrønn. Svigermor har en sånn, og den er bare vakker!

  Ha en fin dag!

  Silje:)

  SvarSlett
 2. Eg har ei lysegrønn :-)
  Mannen min kjøpte den på gjenbruk til 100kr!
  Veldig fine og nostalgiske..

  Ha fin dag!

  SvarSlett
 3. Nydelig kjøkkenvekt!
  Herlig å gå på turer,å spesielt med en slik herlig termos.
  Ha en god dag.
  Klem Christina

  SvarSlett
 4. De vektene er bare så flotte:) En slik kan få en fin plass hos oss.
  Greengate har masse flott syns jeg og nå går jeg og venter på de nye som kommer. Vet de er ventet i butikken her oppe i begynnelsen av februar, fine blå er de;)
  Ha en flott dag videre!
  Torsdagshilsen fra Kristin

  SvarSlett
 5. Kjempefine de vektene, jeg har både en i grønn og en i hvit og gav vel ca.75,- per stk! Men 250,- er nok ingen gal pris det heller, har sett de priset til 500-600,- jeg ;-)

  Klem Karianne

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei :-) er du interisert i å selge en av de til meg? Ta kontakt med meg på mail hvis du vil. t-marit@hotmail.com :-)
   Mvh tove

   Slett
 6. Nydelig kjøkkenvekt.

  Jeg ble litt forvirret da jeg begynte å lese innlegget ditt, for jeg mener du har skrevet om at du ønsker tips om hvordan du kan få tak i gamle kjøkkenting tidligere? Stemmer det?

  Klem

  SvarSlett
 7. 250 er en helt grei pris for vekten. Koselig med norskproduserte ting også - de har liksom litt ekstra historie over seg. Titt innom bloggen min da vel - har en god del gamle kjøkkenting der.

  SvarSlett
 8. For en nostalgisk og koselig kjøkkenvekt du har fått tak i. Husker vi hadde en lignende i mitt barndomshjem...
  God helg Siv!
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 9. Jeg arvet en maken kjøkkenvekt etter mamma. Den var riktigbok avskallet og fæl, og jeg hadde tenkt til å kaste den. Men min samboer satte seg bestemt imot. Noe styggere enn denne rustne vekta kunne jeg ikke tenke meg. Men jeg fant råd. Jeg pusset lett over vekten, spesielt de stygge flekkene, med elektrisk metallpusser. Etter å ha rengjort den, malte jeg den med fiolblå bengalakk. (Bengalakk er beregnet for metall.) Jeg skal si den ble fin! Bare den gule måleskiven beholdt jeg i sin opprinnelige farge.

  Dette puslet jeg med på verandaen i løpet av et par varme sommerdager. Det var faktisk ganske koselig også. Det er gøy å se at de gamle kjøkkenredskapene vi hadde hjemme på 1960-tallet er blitt populære igjen. Mamma hadde en stygg gammel brun puddingform i stentøy, som vi ikke tok vare på da hun døde. Men nå kunne jeg tenkt meg maken - om ikke annet, for å fylle den med vann og la hoder av markblomster svømme i den en varm sommerdag.

  Vennlig hilsen Camilla

  SvarSlett
 10. PS: Elsa K Bruks & Antik har mye fint.

  http://www.elsakbruktogantik.no/


  Mvh Camilla

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online