Blogglistenhits

tirsdag 4. mai 2010

Gjenbruk - hvite stolbein?

Jeg synes gjenbruk er morsomt og er nå i gang med å pusse opp dette søte gamle bordet. Bordet er egentlig et gammel kjøkkenbord med smarte små lemmer på hver side. Min plan nå er å vaske understellet godt. Derettet male ett eller to strøk med Jotun halvblank farge antikk hvit. Det tror jeg blir en fin kombinasjon til den brune bordplaten. Bordet skal bli et nytt arbeidsbord i stua og vil fungere som en kombinert arbeidsplass for meg og tegnebord for minstejenta. Det jeg lurer litt på er om jeg skal male stolbeine antikk hvit eller helt hvite? Takknemlig for gode tips!

Klem

8 kommentarer:

 1. Hei Siv. Jeg ville gått for antikhvitt :) Bordet er superfint, og du kommer helt sikkert til å bli fornøyd uansett :)

  Du ble forresten den heldige vinneren av giveawayen min, så om du sender en mail med adressen din, så sender jeg deg vesken i posten. Klem

  SvarSlett
 2. Enig med Beppe: antikhvitt! :)
  Bordet kommer til å bli superfint!

  Klem
  June
  Nostalgi & Skriverier

  SvarSlett
 3. Gjenbruk er morsomt og gode ideer er flott å dele. Alltid spennende å se hvor fint det blir med bare "litt egeninsats. Lykke til med bordet.

  SvarSlett
 4. Gå for antikkhvit, da blir det et kjmepfint ekstra bord:)
  Klem Linda

  SvarSlett
 5. Hvis det er stolen til bordet du snakker om ville jeg malt den i samme farge - antikkhvit. Smart å beholde bordplata slik den er. Tåler en trøkk da ;-)

  SvarSlett
 6. Kjempe fint bord. Hadde gått for antikkhvitt :)

  SvarSlett
 7. Hej,
  jag skulle välja att måla med linoljefärg! Den färgen blir nåt alldeles extra!

  Lycka till!
  Monica

  SvarSlett
 8. Gå for antikkhvitt eller eggehvit. Den sistnevnte har jeg fått dilla på.

  Gleder meg til å se bordet ferdig.

  Klem

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online