Blogglistenhits

onsdag 21. april 2010

Romantisk hageredskap

Jeg elsker blomster og falt pladask for denne romantiske lille blomsterhakken. Nå blir jeg i godt humør neste gang jeg skal luke rundt i bed og blomsterkasser. Den søte og romantiske hageredskapet fant jeg hos Plantasjen til en snill pris. Har sett at de har noe lignende hos både Indiska og Åhlens. Er det noen som har sett hageredskap i gammel og nostalgisk design? Jeg er på jakt etter gamle hageredskap med brunt treverk hvis det finnes eller som er gammelt og slitt. Jeg synes gamle hageredskap pynter opp ved en vegg og inntil en blomsterkrukke og i urtehagen og lager vakre og nostalgiske blikkfang i hagen og på terrassen.

Klem


7 kommentarer:

 1. Søt den da. Men skulle gjerne likt å fått tak i noe gammelt. Fin som pynt og ikke bare bruk.

  Ha en fin dag

  Tove

  SvarSlett
 2. Ta en titt innom www.igroshage.no de har masse fint.

  Ha en fortsatt fin ryddedag ☺
  Klem May

  SvarSlett
 3. Olá, amiga!
  Passei para uma visitinha...
  Seu cantinho é muito especial e agradável.
  Seus trabalhos são criativos e encantadores.
  Ótimo dia!
  Beijinhos.
  Itabira - Brasil

  SvarSlett
 4. Nusselig! Ah, jeg gleder meg til neste år, da skal jeg grave så mye i bedene at jeg skal slite ut alt av hageredskap (så kan jeg kjøpe masse fint nytt -eller gammelt-nytt) ;)

  Hilsen Silje

  SvarSlett
 5. Hej!
  Vilken söt liten hacka du köpt!Ja, det skall locka till trädgårdsarbete.Har själv gått och tittat på dessa söta, men beslutade mig för att annat hade prioritet just nu.Har faktiskt inte sett några sådana små trädgårdsredskap i trä.De är mer vanliga att hitta som gamla i någon form av metall. Hoppas du hittar det du söker.Det är mysigt att dekorera i sin trädgård så att det både blir vackert och njutbart men samtidigt går att använda. Lycka till!
  /Kram Karin

  SvarSlett
 6. Hejsa!!!!!!! sikken en fin lille rive og sikken en fin blog. Klem Betina-sommerhusstil.blogspot.com

  SvarSlett

 

blogger templates | Make Money Online